marți, 8 septembrie 2009

Ce sa faci cand te viziteaza martorii lui Iehova.


1.Raspunde la usa dezbracat , carand armament.
2.Pretinde ca esti persoana care vorbeste cel mai incet, de pe toata planeta, sa vedem cat ii tine spiritu' .
3.Cere-le sa iti povesteasca povestea lui Elisha si cei 42 de copii , e probabil sa trebuiasca sa faci altceva ca sa scapi de ei dar asta sigur o sa-i faca sa transpire.
4.Raspunde la tot ce spun ei cu " Ce vrei sa spui cu asta ? " , poate o sa fie enervant la inceput dar puteti sa puneti pariuri pe cat o sa-i tina' .
5.Scuza-te cateva secunde de la usa si NU TE INTOARCE!
6.Prefa-te ca vorbesti la telefon cu cineva despre : pornografie , droguri armament si daca inca mai sunt acolo prefa-te ca marturisesti politiei in lacrimi omorul ultimului martor al lui Iehova care te-a vizitat.
7.Foloseste des un cuvant folosit des in vocabularul lor (eg. Heaven , God , Jesus etc.) si chicotes-te apoi, chicotes-te si cand il folosesc ei , daca te intreaba daca e ceva in neregula spune " Nimic , de ce ? " pe tonuri egale si chicotes-te din nou.
8.Acelasui lucru ca si la 7 , numai ca in loc de chicoteli spune " BEEEEEEEEEP"
9.Uita-te mandru si cu incredere spunand " My God can beat up your God "

4 comentarii:

Athelfirth spunea...

Nu numai martorii lui Iehova umbla din usa in usa sa isi adune adepti :-))Asa sunt si pocăiţii .

Stiu si cativa pocaiti trecuti de 60 de ani care au trecut odata pe la poarta pe la bunici ( cand stateam la ei ) si tata dupa ce a auzit tot ce au avut pocaitii de spus , atunci le-a zis : "Noi avem credinta noastra proprie " :D
Si dusi au fost .

Tensaijy spunea...

Pocăiţi? dezvoltă , eu sânt penticostal deci după termenii voştri " pocăit "

Athelfirth spunea...

Scuza-ma dar asa imi place mie sa vorbesc tare fara sa tin cont de faptul ca si cei din jur ar putea face parte din categoria despre care vorbesc la un moement dat .

Stiu ca religiile "pocăiţiilor" sunt special bazete pe atragerea cat mai multor noi adepti in secta .

Unii vin din casa in casa ca sa "predice" , altii se imprietenesc cu tine si incet incet te manipuleaza ... dar mai sunt si altii pe care ii doare undeva dar aceia sunt putini totusi .

Tensaijy spunea...

Te manipuleaza? asta nu s-a intamplat niciodata, e o religie nu o secta si nu se bazeaza pe atragerea altora la religia noastra, foarte multi care frecventeaza bisericile penticostale nu sunt penticostali si nimeni nu ii manipuleaza cu nimic si nu le cere nimic

Quit the paranoia please! :P

Peace :))

Trimiteți un comentariu

Click pe căsuţa din dreptul ,, Comentaţi ca " şi selectaţi ,, Nume/Adresă URL " pentru a posta comentarii.